Kini saya bermula...

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera
Setelah sekian lama baru tercapai hajat tuk menarikan jari mencoret idea di alam maya ni..dah lama saya memendam rasa..setiap kali bila bila melihat teman-teman giat mengeksploitasi alam maya ini untuk seru yang baik,suruh yang ma'ruf,cegah yang mungkar melalui blog masing-masing..tiap kali itulah hati ini terdetik...
"bila agaknya aku nak bleh mula..."
saya cuba berkira-kira untuk memulakan langkah..tapi tak mula2 juga..
"fatimah,awak tak de blog ke?awakkan suke menulis.."tanya seorang teman(ye ke?hm...menulis dalam minda banyakla..huhu.mungkin kenyataan ini dikeluarkan kerana artikel dalam UTTM,buletin keluaran aqrab. )
"along,bila nak wat blog?"duga seorang adik..
"long,bila lagi nak stat?"..tanya lagi seorang adik
...nantilah...itulah jawapan saya setiap kali
Dek kerana keadaan dan kekangan waktu yang tidak mengizinkan...ditambah pula dengan kejahilan..membuatkan saya terpaksa menangguhkan hasrat sehinggalah tertunainya hasrat itu hari ini.
sebelum ni dah cube buat...tapi last2 tak ingat dah nak buka camne..huhu..mcm lawak pun ada..maklumlah buat dalam keadaan kebingungan dan memandai...mana tak nya..
tapi hari ini saya jelas dengan misi saya...saya cuba lagi dengan tunjuk ajar dari azma dan ude fatimah..terime kasih tuk mereka berdua
Infiniti kesyukuran saya panjatkan ke hadrat ILAHI kerana membri keizinan pada saya untuk memulakan langkah.Terima Kasih Tuhanku.Memangnya kasih sayang Allah amat luas.Saya saja yang jarang menghargainya.teruk betul.
Apepun ..
Kini saya bermula....